OUR STORY

PHOOD is onze food-baby, geboren uit een liefde voor het delen van gezondheid en happy energy.

Samen met een team van creatieve phood-lovers in hun eigen veld namen we vorm. Van hobby tot sterren-chefs. Tuinierders & botanische experts. Keuken ontwerpers en fotografie legends. We rolden en rolden en rolden en hier zijn we! Jouw botanische health-food experience op je deurmat. Klaar om jou te laten relaxen en het mooiste moment uit jouw leven te verzorgen.

"Let's live the PHOOD life together!"

THE TRUCK

 

We  worden van nature aangetrokken tot de natuur. En vanuit een intrinsieke drang om dichter bij haar helende krachten te komen, in onze groenten, bewegingen en de wereld om ons heen, kreeg onze botanische trailer vorm.

 

Een transparante binnen-buiten keuken waar we koken en vieren, en die ons tegelijkertijd een gevoel van sereniteit, eenheid, harmonie en vrede geeft.

 

Op deze manier worden we constant herinnerd aan het wonder van de wereld om ons heen en in ons.

HAPPY HEALTHY FOOD

 We are more than just your regular food truck. Een state-of the (he)art food trailer welke een verse en healthy food experience naar jouw favoriete locatie brengt.  We love life en willen jou je levend laten voelen met onze unieke botanische trailer en optionele Rainbow Tai Chi workshops.

Ons menu is  bewust klein. We kopen onze producten zo veel mogelijk lokaal in. Dagvers van de markt, direct naar jouw event. Onze gerechten zijn suikervrij, glutenvrij, lactose vrij en met als basis bone-broth, met een luxe aanbod van veganistische en vegetarische opties. 

PHOODPRINT

We minimaliseren onze voetafdruk zo veel mogelijk en doen ons best om te flowen en groeien met de natuur in onze hart & daden.

 

PHOOD support een plant-based lifestyle en hierin minimaliseren we het gebruik van vlees in onze gerechten. 

We werken met pure, organische en gelukkige veggies, boeren en producenten die dezelfde waarden dragen.

Onze packaging is recycled & biodegradable.​

ALKALINE

We streven ernaar om jouw pH+ niveau in balans te brengen door een alkalisch menu te integreren. Zo help je je organen te genezen, activeren en te reinigen met iedere hap.

100% suikervrij, glutenvrij & lactose vrij!

EDUTAINMENT

 PHOOD deelt met vreugde over eten! Emotioneel, fysiek, mentaal en spiritueel. Daarom oefenen en teachen we Rainbow Tai Chi - Chi Kung en is al ons eten en drinken Chi-energised.

 

We investeren in een levensstijl die jouw gezondheid en geluk vergroot, als basis voor ons nageslacht.

 

Om dit te ondersteunen, wordt 10% van onze winst gedoneerd aan het Happilization-centrum in Spanje.

 

Meer informatie op:

www.happilizationcentre.org

OVER ONS

Wij, Sabine en Tim, hebben allebei een enorme passie voor eten en alle schoonheid en wijsheid die de natuur ons geeft.

 

Toen onze liefde voor genezing creatief groeide in de Rainbow Tai Chi keuken, werden we naturally aangetrokken om onze bevindingen te delen met een wereld van PHOOD-liefhebbers en zoekers, om samen te genieten van het simpele geluk in elke hap & elk drankje.

 

Je weet wat ze zeggen; 'De weg naar je hart is door de maag.' En we doen ons best om die reis te vullen met Chi, admiratie, gezondheid en geluk!

© 2019 by PHOOD Inc.